2310822129 6946651014 Κομποθέκλας 3 info@cravendot.gr

Ψιλικά - Κλωστικά
Κελεγκούρης Αναστάσιος


 

Είδη ραπτικής

Στο κατάστημά μας που βρίσκετε στην Κομποθέκλας 3, Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη ραπτικής καθώς και βοηθητικά είδη ραπτικής που θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη όπως υλικά για κεντήματα, πλέξιμο, επιδιορθώσεις ρούχων και υφασμάτων.

Τα προϊόντα μας θα κερδίσουν όλους όσους ασχολούνται με κέντημα και ράψιμο. Η μεγάλη ποικιλία από μουλινέ, μασουράκια, κουβαρίστρες - πελότες, λάστιχο για ρούχα, χρυσοκλωστές, φερμουάρ, κορδόνια για παπούτσια, παραμάνες,  τσελέδες, πολύχρωμα κουβαράκια και βελόνες μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον  πολλών πελατών. Όλοι οι κωδικοί που υπάρχουν στα κλωστικά είδη είναι σημαντικοί.



Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας DMC.

 


 

Η DMC είναι μία γαλλική εταιρία η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση κλωστικών ειδών. Για τις φίλες και τους φίλους του κεντήματος και του ραψίματος ο πελάτης μπορεί να βρει μία πολύ μεγάλη ποικιλία από Muline και μασουράκια  της ίδιας εταιρίας.

Ακόμη η ίδια εταιρία έχει και Πελότες ή Κουβαρίστρες και μικρά κουβαράκια διαφόρων χρωμάτων τα οποία μπορεί να βρει ο πελάτης στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ακόμη υπάρχουν Τσελέδες σε λευκό και εκρού χρώμα σε όλα τα νούμερα {20,30,40,50,60}.

Τέλος υπάρχει μεγάλη ποικιλία από Κουβερτονήματα και Cotton Perle. Τα Cotton Perle είναι και αυτά της εταιρίας DMC.

Επίσης υπάρχουν και κάποια Muline των εταιριών Anchor, REX. Ακόμη ο πελάτης μπορεί να βρει Παραμάνες, Κόπτσες, Σούστες, Βελόνες, Χρυσοκλωστές και σε μορφή Κώνου καθώς και Λάστιχο διαφόρων μεγεθών σε λευκό και μαύρο. Χρωματολόγια Muline είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία των πελατών. Ακόμη υπάρχουν και κορδόνια για υποδήματα διαφόρων ειδών. 

Η DMC είναι μία γαλλική εταιρία κλωστοϋφαντουργίας που έχει ως βασική έδρα την Αλσατία που βρίσκεται στη Βόρεια Γαλλία με πρωτεύουσα το Στρασβούργο. Ιδρύθηκε το 1746 στο Mulhouse κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα. Ιδρυτής της ήταν ο Jean Henry Dollfys. Στις 21 Μαρτίου 1800 η εταιρία μετονομάστηκε σε Dollfys-Mieg et Campagne, με τη συμβολή της συζύγου του Anne-Marie Mieg.    

Τα προϊόντα της καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδών ραπτικής και κεντήματος. Τα Muline, τα Μασουράκια, τα Cotton Perle, οι Πελότες-Κουβαρίστρες, τα μικρά κουβαράκια διαφόρων χρωμάτων είναι μερικά από τα είδη της αλλά και άλλα προϊόντα υφαντουργίας.

 

Οι διανομές τις ανά τον κόσμο είναι πολλές και έχει γραφεία σε πολλά μέρη. Αυτά είναι τα παρακάτω:

Asia Pacific
China
Spain
France
Ireland
Lithuania
Poland
Russia
Turkiye
U.S.A.

Austria
Czech Republic
Estonia
Germany
Italia
Mexico
Portugal
Sweden
Ukraine

Benelux
Denmark
Finland
Iceland
Japan
Norway
Romania
Switzerland
UK



Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!


ΚΟΜΠΟΘΕΚΛΑΣ 3, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310822129 Κινητό: 6946651014